Halden Dykkersenter
Halden Dykkersenter, Lundestadveien 2, 1789 Berg i Østfold, Tlf: 69 18 83 33, post@hadykk.no
FORSIDEN
APNINGSTIDER
DYKKING
Kurs
Utleie
KONTAKT OSS


Meld deg på vårt nyhetsbrev
Navn:
E-post:


2021

Vi sertifiserte 73 personer i 2020

Vi har åpent en time hver ettermiddagen (kl.1500-1600) på hverdagene
(stengt i alle helger)

Når det gjelder Instruktøer, så har Daniel Järnström kjørt alle kurs - med ett unntak i mars, da var Heidemaie Nordahl inne og kjørete ett Blender kurs - Tusen takk begge to. 

På Divemaster siden så har Øyvind Karlsen-Kristiansen vært med på alle kurs.

Service biten skal Daniel Järnström og Øyvind Karlsen-Kristiansen ha all honnør.

Vi er pr. nå ganske få Divemastere tilgjengelige på senteret, og dersom du ønsker og kunne bidra på kurs - ta kontakt. Det er alltid rom for flere.
(I skrivende stund kjører vi ett Divemaster kurs som det er 3 påmeldt - etter planen så skal de være klare i Juni)

Vi tilbyr service på en rekke av de vanligste merkene innen dykkerutstyr. Vi får inn utstyr til service og flasker til trykktesting jevnt og trutt.

Vi tar også imot reprasjoner på dykkerdraker. Pr. nå må det påberegnes litt ventetid - da vi sender dette til reprasjon ett annet sted i landet.

Vi har også ett tett samarbeid med Halden Sportsdykkere og Fredrikstad Sportsdykkere. Vi har vervet mange nye medlemmer på vegne av klubbene og skysser alle henvendelser om dykkerutflukter til de. Vi prøver på den måten å opprettholde aktiviteten rundt dykkingen og sørge for at flest mulig av de som tar dykkersertifikatet kommer seg ut og får dykket etter kurset.

Vi håper alle våre kunder og dykkervenner setter pris på at det finnes et lite dykkersenter i Halden, og dermed stikker innom i ny og ne. Her får du sett på nyheter innen utstyr, sladret litt om din dykke opplevelse og servet ditt utstyr når behovet er der.


Dersom du sender meg en sms før kl.1500 på mobil 90034788 at du kommer, skal vi sørge for at kaffen står klar fra kl.1510 ;-)


Håper vi sees snart!
Med vennlig hilsen
Halden Dykkersenter AS