Halden Dykkersenter
Halden Dykkersenter, Lundestadveien 2, 1789 Berg i Østfold, Tlf: 69 18 83 33, post@hadykk.no
FORSIDEN
APNINGSTIDER
DYKKING
Kurs
Utleie
KONTAKT OSS


Meld deg på vårt nyhetsbrev
Navn:
E-post:


2024

Vi sertifisert 55 personer i 2023

Vi har åpent en time hver ettermiddagen (kl.1500-1600) på hverdagene
(stengt i alle helger)

Når det gjelder Instruktøer, så har Daniel Järnström kjørt alle kurs - Tusen takk :-) 

På Divemaster siden så har Øyvind Karlsen-Kristiansen vært med på alle kurs. Samt at Magnus Ludvigsen (1 kurs), Petter Svanholm (2 kurs) og Atle Brevig (1 kurs) har vært med på noen - Tusen takk :-) 

Service biten skal Daniel Järnström og Øyvind Karlsen-Kristiansen ha alle honnør.

Vi er pr. nå ett fint team mtp Divemastere tilgjengelig på senteret, men dersom du ønsker og kunne bidra på kurs - ta kontakt. Det er alltid rom for flere.

Vi tilbyr service på en rekke av de vanlige merkene innen dykkerutstyr. Vi får inn utstyr til service og flasker til trykktesting jevnt og trutt.

Vi tar også imot reparasjoner på dykkerdrakter. Pr. nå må det påberegnes litt ventetid - da vi sender dette til represjon et annet sted i landet.

Vi har også et tett samarbeid med Halden Sportsdykkere, Sarpsborg Dykkerklubb og Fredrikstad Sportsdykkere. Vi har vervet mange nye medlemmer på vegne av klubbene og skysser alle henvendelser om dykkerutflukter til de. Vi prøver på den måten å oppnå aktiviteten rundt dykking og sørge for at flest mulig av de som tar dykkersertifikatet kommer seg ut og får dykket etter kurset.

Vi håper alle våre kunder og dykkervenner setter pris på at det finnes et lite dykkersenter i Halden, og dermed stikker inn i ny og ne. Her får du sett på nyheter innen utstyr, sladret litt om din dykke opplevelse og slått av en prat :-) 


Dersom du sender meg en sms før kl.1500 på mobil 90034788 at du kommer, skal vi sørge for at kaffen står klar fra kl.1510 ;-)


Håper vi ser snart!
Med vennlig hilsen
Halden Dykkersenter AS