Halden Dykkersenter
Halden Dykkersenter, Lundestadveien 2, 1789 Berg i Østfold, Tlf: 69 18 83 33, post@hadykk.no
FORSIDEN
APNINGSTIDER
DYKKING
Kurs
Utleie
KONTAKT OSS


Meld deg på vårt nyhetsbrev
Navn:
E-post:

HUD -Datamasken fra Oceanic

-endelig er den på lager...


Datamasken fra Oceanic -masken som frigjør hendene til andre oppgaver og sikrer deg oversikt over dybde, tid og lufttrykk til enhver tid.

Datamasken HUD (Head Up Display) som har avansert luftintegrert dykkercomputer i masken er masken for den kresne dykker som ønsker full kontroll.

Datamasken inneholder et miniatyr flytende krystall display (LCD), eget Digitalt Optisk System, mikro-prossesor, dybdemåler, trådløs overføring av lufttrykket  til en mottaker i masken, programvare til nedlasting av logg til pc og batterier du selv kan bytte ut.

Miniatyr LCD-skjermen gjør at du kan fokusere øynene på dykket samtidig som du til enhver tid kan holde øye med viktige dykkedata som dybde, medgått og gjenværende dykketid og lufttrykk.
Det digitale Optiske Systemet gir et klart og tydelig bilde på LCD skjermen uavhengig av sikt og synsstyrke. Den fungerer derfor fint for de fleste og også for de som har nedsatt syn. 

Computeren har hørbar alarm som kan stilles individuelt for bruker og justerbar bakgrunnsbelysning som kan justeres både over og under vann slik at dykkeren kan optimalisere skjermen tilpasset dykkeforhold uten å virke forstyrrende.
Avansert bruker-modus og valgmuligheter.


Denne må bare sees,  -stikk innom for en kikk!!