Halden Dykkersenter
Halden Dykkersenter, Lundestadveien 2, 1789 Berg i Østfold, Tlf: 69 18 83 33, post@hadykk.no
FORSIDEN
APNINGSTIDER
DYKKING
Kurs
Utleie
KONTAKT OSS


Meld deg på vårt nyhetsbrev
Navn:
E-post:

NYHET !!!  Vi har nå fått inn ny utgave av 25W led backup-lykt. Den nye lykten er en del kortere enn forgjengeren og har et bedre grep da den er ørlite tykkere over selve holderen.

Dette er en meget god backup-lykt som med godt mål også har blitt benyttet som hovedlykt på nattdykk. Lykten er etterspurt, men vi har fortsatt flere igjen på lager.


Vi er stolt av å kunne presentere for dere en flott serie lykter fra den kjente produsenten Green Force.

TillyTec har en rekke muligheter da alle deler passer om hverandre og lykten kan enkelt bygges ut eller inn av kjøper selv.

Lyktene kan leveres med Halogen-, Led- eller Hid-hoder og med 4 forskjellige batteri-pakker. Serien har dessuten en lekker LED backup-lykt. Du kan velge mellom håndhold, enkel eller dobbel ledning med bakmontert batteri, eller håndtak for feste på hånden (Goodman-handle)med mer.

 

TillyTec lykten er en robust og holdbar lykt. Det er ingen knapper eller andre anordninger på batteri-pakken som kan ryke, og den er således meget godt sikret mot drukning. Lampen er sikret med hele 3 o-ringer.Lyktene leveres med "smart-lader" som tillater klatt-lading.

Alle lyktehodene kan dessuten også benyttes på  land. Så lenge man kan holde i dem uten å benytte hansker tar de ikke skade av bruken.TillyTec har klart å lage et kompakt modell-system som kombinerer mye lys, lang brennetid samt liten vekt og forpakning.Kom innom for enn titt og et godt tilbud!

Med hilsen Halden Dykkersenter