Halden Dykkersenter
Halden Dykkersenter, Lundestadveien 2, 1789 Berg i Østfold, Tlf: 69 18 83 33, post@hadykk.no
FORSIDEN
APNINGSTIDER
DYKKING
Kurs
Utleie
KONTAKT OSS


Meld deg på vårt nyhetsbrev
Navn:
E-post:

Rescue Diver (redningsdykker) kurs

Hvis du ønsker å bli en sikrere dykker for deg selv, og de du dykker sammen med, samt bli trent på hvordan du hånterer ulykker og situasjoner som kan oppstå i og utenfor vannet, så anbefaler vi videregående kurs som Rescue Diver.

Å dykke sammen med en redningsdykker (rescue diver) er en stor trygghet for "buddyen". På redningsdykkerkurs lærer du livreddende førstehjelp, bruk av oksygen og trener på realistiske scenarioer som kan møte deg på dykketur.

Etter endt kurs opplever de fleste seg som sikrere dykkere og ikke minst som bedre meddykkere! Man lærer seg å ta bedre vare på seg selv og andre, og takle situasjoner som kan oppstå under dykking.  

Dette er sannsynligvis det mest lærerike kurset på Padis utdanningsstige, og vi anbefaler dette på det varmeste.

For at vi skal kunne holde et så lærerik og realistisk kurs som mulig er det et forbehold om nok deltagere for kursstart. Vi setter minimumsantallet til 6 deltagere. Vi anbefaler derfor alle som ønsker å bli bedre rustet både som dykker og buddy til å melde seg .

(Dersom du ikke har gjennomgått et førstehjelpskurs (basal Hjerte- Lunge redning) de siste to årene, må du ta vårt førstehjelpskurs (Emergency First Response) som holdes i forbindelse med redningsdykkerkurset.

Dette er et alminnelig førstehjelpskurs som er en nødvendig forutsetning for riktig utførelse av  øvelsene i sjøen på redningskurset. I tillegg er dette kurset utrolig nyttig i hverdagen til bedre løsing av store og små ulykker. Kurset er lagt opp med mye praktisk førstehjelpstrening!

EFR (EFR er primær og sekundær førstehjelpstrening som man må ha i tillegg, hvis man ikke har annen dokumentert førstehjelpstrening som ikke er eldre en 24 mnd)

For påmelding til kurset, eller mer informasjon ring 90034788 eller post@hadykk.no

Med vennlig hilsen Halden Dykkersenter