Høsten er den tiden som egner seg best for sanking av mat fra sjøen til middagsbordet. Krabbene er velfødde etter en lang og næringsrik sommer. Det er mye liv i vannet som holder en "god" temperatur lenge etter at luft-temperaturen har begynt å synke.
Sjømat er sunt, og gir oss mange viktige vitaminer og mineraler. Fettsyrer fra sjømat kan faktisk være med på å redusere aktuelle livsstilsrelaterte sykdommer som fedme, sukkersyke forårsaket av feil kosthold og hjerte- og karsykdommer.
Det finnes utrolig mye en faktisk kan tilberede til gode matretter i havet som f.eks: fisk, skall/krepsdyr, pigghuder, tang og tare, snegler og skjell. Vi har også et par bøker i butikken som gir deg tips og ideer til hva du kan tilberede av sjømat.
Vi har den siste tiden solgt masse utstyr til fangst-ivrige kunder og har derfor tatt inn et ekstra parti med fangstnett og hawaii-slynger. I tillegg har vi harpuner for de som foretrekker det. Pågangen har vært stor, så vi oppforderer til å være ute i god tid om du vil sikre fangsten....
Med hilsen Halden Dykkersenter |