Halden Dykkersenter
Halden Dykkersenter, Lundestadveien 2, 1789 Berg i Østfold, Tlf: 69 18 83 33, post@hadykk.no
FORSIDEN
APNINGSTIDER
DYKKING
Kurs
Utleie
KONTAKT OSS


Meld deg på vårt nyhetsbrev
Navn:
E-post:

Ny eier

Da tidligere eier av senteret, Henning Rydmark har valgt å

selge senteret har ny eier Øyvind Karlsen overtatt.

 

Øyvind Karlsen som er butikksjef  på Jysk i Halden på sitt 15. år har nå kjøpt Halden Dykkersenter. Han vil fortsatt ha sitt daglige virke på Jysk, men vil være å treffe på

senteret på ettermiddagene.

Det blir nok en stor utfordring å overta det daglige ansvaret etter et så kunnskapsrikt menneske som Henning. Han har lang fartstid innen dykking og som instruktør, og har et unikt engasjement for all slags utstyr og teknisk dykking. Han har lagt et meget godt grunnlag for videre drift av butikken og vil også være å treffe på senteret til tider i en overgangsperiode.

Sikkerheten vil stå i høysete og være vårt viktigste budskap. Vi på senteret ønsker at så mange som mulig skal kunne få oppleve den fantastiske undervanns-verdenen, men det skal skje på en sikker og trygg måte.

Vi håper vi vil få muligheten til å knytte kjennskap til mange gamle og nye dykkere i tiden framover, og håper våre instruktører vil gå en travel tid i møte med tanke på nye kurs.

Vi ønsker alle velkommen til en for tiden litt kaotisk butikk da vi holder på med noen endringer i forbindelse med overtakelsen.

Håper vil sees!

Øyvind Karlsen :-)