Halden Dykkersenter
Halden Dykkersenter, Lundestadveien 2, 1789 Berg i Østfold, Tlf: 69 18 83 33, post@hadykk.no
FORSIDEN
APNINGSTIDER
DYKKING
Kurs
Utleie
KONTAKT OSS


Meld deg på vårt nyhetsbrev
Navn:
E-post:

Slutter ved Halden Dykkersenter.

Daglig leder, instruktør og grunder gjennom snart 4 år, Henning Rydmark slutter ved Halden Dykkersenter. Det er på tide å slippe nye krefter til roret. Med nesten fem tusen dykk bak seg, og med deltagelse i utdanning av snart tusen dykkere, er det med en rar følelse i magen at jeg slutter sier Henning. 

En ny eier og daglig leder vil begynne på heltid ved Halden Dykkersenter innen kort tid. Senteret vil ikke bli berørt av min oppsigelse.

Det ligger ingen dramatikk bak min oppsigelse, det er snakk om lyst eller ikke lyst. Mitt valg er at jeg har lyst til å prøve noe nytt, siden det å være dykkerinstruktør er mer en livsstil en jobb sier Henning. Familie og barn har lenge vært nedprioritert, dette skal jeg rett opp i.

Å være dykkerinstruktør samt å jobbe med dykking 24 timer i døgnet er spennende både på godt og vondt. Det beste er at man møter mange flotte mennesker man blir glad i. De aller fleste man møter er positive og liker å bruke tid på hobbyen sin. Dette gjør at man har en felles plattform for utvekslinger av erfaringer og inntrykk.

Jeg vil være noe tilstede på senteret for å hjelpe til på verkstedet o.lign. Det er heller ikke usannsynlig at jeg kommer til å hjelpe til på noen spesialkurs (eks. utstyrskurs og gass blender)

I løpet av våren er det med stor sannsynlighet av jeg skaffer meg en normal 7 til 4 jobb som alle andre. Blir også sikkert å treffe på vanlig betalende tur med Halden Sportsdykkere.

Takk for meg!

Med vennlig hilsen
Henning Rydmark
X-dykkeinstruktør.