Halden Dykkersenter
Halden Dykkersenter, Lundestadveien 2, 1789 Berg i Østfold, Tlf: 69 18 83 33, post@hadykk.no
FORSIDEN
APNINGSTIDER
DYKKING
Kurs
Utleie
KONTAKT OSS


Meld deg på vårt nyhetsbrev
Navn:
E-post:

Yngste tekniske dykker i Norge.

Andreas Andersen fra Halden har vært i Sverige og fullført Technical diver 1. Andreas er etter dags dato den yngste deltager i Norge på denne typen kurs, og kurset ble bestått med karakterer over snittet ifølge Andreas.

Andreas er 1986 modell, og har rykket mye siden han startet med dykking for snart to år siden. Denne utdanningen godkjenner dykking til 55 meters dybde med valgfri gass (Nitrox, Heliox, Trimix)

Instruktøren på Tec 1 var Michael Bergström fra Sverige, Michael er en svært dyktig teknisk instruktør og vi sto på fra tidlig på morgenen og til sent på kveld i nesten en uke sier Andreas.

Andreas dykker til vanlig etter en filosofi som kalles DIR (Doing it Right), dette er en måte å dykke på som setter krav til både tankegang, ferdigheter og utstyr. Alt skal være så sikkert som mulig på enklest mulig måte. Andreas understreker at hvis flere dykkere innehar lik utstyrkonfigurering vil en nødssituasjon kunne bli enklere å håndtere fordi man bedre kjenner sine dykkekameraters konfigurasjon.
På denne måten vil dykkingen bli tryggere og samtidig morsommere.

Andreas har følgende kurs pr dato:
Open Water Diver
GUE Fundamentals
Advanced Open Water Diver
Enriched Air (Nitrox)
Equipment specialist (Apeks)
Trimix Gas Blender
Technical diver 1 (Nauitec)

Andreas har ingen planer om å gi seg med dette, men har mange planer videre. Det er en sjanse for at jeg ender opp som instruktør til slutt, smiler Andreas.


Vi gratulerer og ønsker lykke til videre.
Hilsen oss på Halden Dykkersenter.