Halden Dykkersenter
Halden Dykkersenter, Lundestadveien 2, 1789 Berg i Østfold, Tlf: 69 18 83 33, post@hadykk.no
FORSIDEN
APNINGSTIDER
DYKKING
Kurs
Utleie
KONTAKT OSS


Meld deg på vårt nyhetsbrev
Navn:
E-post:

Indre Østfold Sportsdykkerklubb

Vi har planer om å gjenreise Indre Østfold Sportsdykkerklubb til å bli en god, trygg og hyggelig klubb for våre medlemmer. Dette sier Arvid Tennefoss (32), som er en av primus motorene i Indre Østfold Sportsdykkerklubb.

Vi har i dag rundt 30 medlemmer som ønsker å stille opp for klubben vår, og vi ønsker alle nye medlemmer velkommen.
Det savnes et godt klubbalternativ i indre Østfold i dag. Indre Østfold Sportsdykkerklubb ble startet 1981 men har en god stund ligget praktisk talt død. Dette skal vi nå og i tiden fremover endre på sier Arvid.

Vi driver i dag og ser på nye sikkerhetsregler og jobber med luftkompressor-anlegg slik at medlemmene har et sted å fylle flasker. Det er mange ting å tenke på sier Arvid, men vi er svært målrettede når det kommer til klubbens vell og ved.
Klubben vil vektlegge sikkerhet og gode sosiale turer med plass til både dykkere og ikkedykkere. Tematurer med spesialiteter som fotografering, vrakturer og kanskje tekniske dykkerturer kan bli aktuelt å innføre.

Halden Dykkersenter tror at med den økte rekrutteringen på våre grunnkurs av dykkere som har sin adresse i indre Østfold, kan klubben ha et betydelig vekstpotensial. Halden Dykkersenter stiller gjerne våre ressurser til rådighet, vi mener at det er godt for hele dykkermiljøet at flere klubber er velfungerende. Pr i dag ligger medlemskontingenten på 300,-.


Har du spørsmål eller ønsker du å melde deg inn i Indre Østfold Sportsdykkerklubb, kontakt Arvid Tennefoss, mob: 90 13 12 13, eller e-mail på arvid.tennefoss@bluezone.no

Vi ønsker lykke til videre.
Hilsen oss på Halden Dykkersenter.